47 fina rödingar rikare


Hemma efter en skön och mysig helg i Duved och Landön! Vädret var ju inte det bästa, men vi överlevde och vi fick bra med fisk. Hela 47 rödingar hade vi med oss hem. Dessutom var det jättetrevligt att vara ute på sjön i evigheter och prata med alla sköna människor. Vi åt sill, pärer, grillade, drack mängder med god öl, gjorde kransar och hade det så mysigt så. En äkta svensk midsommar med regn! Fint'de.

Även om jag jag var dyngsur där regnkläderna inte täckte, hade skit under alla naglarna, luktade fisk, hade blod på kläderna och grät av hur äcklig jag var - så skulle jag inte tveka på att åka upp dit igen! Fast bara med min Mattias. Såklart.

Nu har han åkte ner till Smögen igen och allvaret börjar imorgon för min del, heltid hela sommaren. Klockan kommer vara ställd på 03:50 varannan morgon (ELLER JA, NATT). Men jag har gjort det en hel sommar förut och jag vet att det går bra. Jobbigt att veta att Mattias har semester bara, när man vill umgås så mycket som möjligt ...

Lite tungt känns det nu alltså. Men strax så ska jag ta en lång dusch, färga håret, sortera skittvätt och längta till veckan. Då får vi beskedet om vi får lägenheten. Den var jättehärlig, men vad har jag att jämföra med? En liten etta på punduråsa. Detta är en 2:a lite längre bort, ner mot sjön här i Forsa. En marklägenhet med egen ingång och uteplats både fram och bak! Och ett litet sovrum, ett sovrum! :D

Jag vet att jag ligger först i kön iallafall, om ingen med mer poäng söker nu dom senaste dagarna. Så nu är det bara att hoppaspå flytt lite senare i sommar. Wiie.


Kommentarer
Petra

Hoppas på att ni får lägenheten!

Första september får jag min nya lägenhet, då finns det ingen ursäkt för dig att inte komma på en kopp och lite skitsnack! :)

2011-06-26 @ 18:01:20
URL: http://Petrahelena.blogspot.com
Sara

Det hoppas jag med! Åh gud vad härligt. Men ellerhur, fast det finns det egentligen inte nu heller!!?! :-)

2011-06-26 @ 18:15:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0