njuter som bara den nu

Måndag, nationaldag och dagen då Mattias åkt ner till Smögen igen... Men det har trots det sistnämda varit en kanondag. Vi började dagen med fika på Dackås, det är ju så avslappnade att för en gångs skull bara få sitta ner och njuta av fikat där. Gick en sväng på stan och fixade lite grejer innan det var dags för herrn att åka ner mot västkusten. Det blir enormt tomt och ensamt, jag saknar ihjäl mig, men vi fixar det :)

När jag kom hem igen åkte jag upp till mamma och pappa. Slängde in en maskin med tvätt och la mig ute i solstolen ett tag. Klippte sedan gräset i värmen. Sen blev det grillning här, hur gott som helst. Och lite rabarberpaj på det, mmm-mmh. Love it.

Nu sitter jag här ute på altanen med ett glas rött, fyfan vad jag njuter. Jag ska sova uppe i mitt gamla rum inatt. I MIN SÄNG. Jag minns inte sist det hände? Mysigt ska det bli, och ännu mysigare att äta frukost på altanen med mamma imorgon innan vi åker till staden. Imorgon ska det nämligen handlas inför Mattias student på Fredag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0