Jag vet vad som måste göras

Gårkvällen spenderades i näsviken, sen skjutsade jag och Hansen in litta folk till stan. Emilia och Jimmy skulle se Lasse Lindh, det hade jag också velat om det inte vore för att jag då måsta dra till med en utgång som kostar pengar. Och jag är ju inte den som är pepp på utgångar dårå precis. Visst är det kul nångång kanske, men fan så överskattat också enligt mig.

Strax efter 02:00 hämtade jag dom i stan. Jag fick åka ensam eftersom det var en lat jävel som låg kvar i sängen och tydligen inte orkade, haha. Dåligt jobbigt att jag hade så sjukt ont i magen bara. Jag vet inte vad det är med mig, men det borde ju gå över.

Idag jobbade jag, Petra och Jimmy på guldsmeden och pysslade med barnen. Rätt roligt var det. Eller mer okej kanske. Vi hade inte en lugn stund, och nu har jag glitter och färg över hela mig känns det som. Men det är väl så det ska vara, och det verkade invandrarflickorna som hängde med mig hela tiden också tycka. Fan vad dom pysslade!

Nyss åt jag julbord på Hillsta. Men eftersom jag har så ont i magen blev det inte mycket ätet för min del. Värdelöst. Tur att jag har en najz moster som läste mina tankar och bjöd mig på litta Fernet-supar. Sjukt gott och så jävla skönt när man har ont i magen. Fast jag borde ha tänkt lite längre. Jag vill ju ha bilen ikväll och kunna åka och köpa något gott. Men dä går junte nu dä äh...

Saknardignujag.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0