Let us pretend we are just two people and you are not better than me

Igår blev en bra dag med god mat, härligt folk, mycket skratt och inte sådär på tok för mycket dricka. Jag skippade själva utgången och hängde med Jon-Eric och Evelina istället, värt som fan! Det blev några vändor fram och tillbaka till stan, men så blir det ibland, haha. Och vi hann ju med ett kärt besök på donken innan dom stängde. Tack för en grymt mysig och rolig kväll alla, och vad duktig du var i köket Marlene! Helt craze.

Vaknade tidigt imorse, inte så jävla bakis faktiskt. Mamma har klätt granen, men det känns så... fel. Vet ni hur liten den var eller!? Värsta smal och ful, så nu är jag sur. Men om en dusch och lite frukost så är det surpuppiga nog över. Har inte tid att sura idag.

Känner även en liten press eftersom jag måste välja tyg och modell till balklänningen nu, fan alltså. Jag har ingen aning alls, och inte vet jag vilken hårfärg jag kommer ha heller. I detta läge hade det varit bra att vara svarthårig, det blir liksom lättare att hitta en bra färg då. Men jaja, vi får se hur det blir. Känner att jag borde städa litta också.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0