en underbar midsommar...

Hemma efter en underbar midsommar i Landön! Vi har haft det riktigt mysigt och härligt. Fint väder nästan hela tiden (lovely om man jämför med förra året då det regnade non-stop), mysiga båtturer, en och annan fisk, god mat och allmänt härligt.
 
Det är ju alltid skönt att komma hemifrån ett tag! Och den här gången var det extra härligt. Vi bodde i en mysig timmerstuga i skogen. Utan vatten, utan toalett och utan folk i närheten. Det var så himla mysigt. En av kvällarna värmde vi upp vatten på eldspisen och fixade ett litet fotbad. Det kändes som att vi levde för 100 år sedan!
 
självaste midsommar hade vi strålande sol. Vi spenderade nästan hela dagen i båten, så gissa om vi brände sönder oss... Mitt på dagen åkte vi hem och åt sill och färskpotatis, gjorde midsommarkrans och drack midsommaröl innan vi begav oss ut på sjön igen.
 
På midsommardagen åkte vi ut med båten på morgonen. Sedan åkte vi till en lite mysig by där vi åt mat på en uteservering. Passade även på att handla och äta en glass. Åkte hem och sov en skuss (vad härligt det är utan tid och måsten!) sen begav vi oss till sjöss igen. Fram mot kvällen styrde vi båten till land där vi grillade fläskfile och myste. Efter det var det fiske igen!
 
Så det har ju blivit mest fiske på våran lilla semester. Vi fick ett gäng fina rödingar! Idag innan vi åkte hem fiskade vi också en stund, men nja, det var bättre fiske förra året...
 
På vägen hem tog vi det lugnt. Stannade och fika och besökte världens största loppis. Har aldrig sett någon större! Jösses... Det fanns hur mycket som helst. Så om ni har vägarna förbi Brunflo, ta en titt där!
 
Nu är vi hemma, och det är ju alltid såå härligt att komma hem! Jag har packat upp, tvättat och duschat. Nu ska vi krypa ner i våra sköna sängar och ta igen förlorad sömn :-)
 
 
Blogg.se krånglar på min iphone (någon som vet varför?!) så bilder kommer förhoppningsvis upp snart.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0