en bra dag, rakt igenom...

Hejhopp! Idag har jag haft en bra dag, från början till slut. Imorse hade jag en mysig stund för mig själv. Hårtvättning, tv-mys, dona med ren tvätt osv. Sen ringde Carro & Emilia och drog med mig på en prommis i solen.

Lovely!

Efter det handlade jag lite på ica, postade brev och kikade på RK. Hittade en så fin Adidaströja till lilleman, 10 kronor! Ett par blå shorts med, även dem för 10 kronor. Kap!

Vid 11:20 åkte jag och Emilia till stan. En sväng på Dollar för att fylla på med sånt som man alltid köper där, haha.

Sedan lyxade vi till det med lunch på Donken, mmm! När vi skiljdes åt åkte jag till jobbet och tog en fika med Trine. Proppmätt var jag efter det, hua!

Vi hann även köpa blommor av Göteborgar'n på torget. Jag köpte tre stycken idag, bland annat en superfin engelsk pelargon :-)

Em-jobbet gick finfint. Jag var i butiken, lagomt mycket folk och tiden rullade på bra. Det är optimala jobbdagar!

Nu på kvällen har jag hunnit leka med Elias, som vi har skrattat. Han fick tre par strumpor också som han blev överlycklig för och ville ta på sig direkt. Helst alla tre par samtidigt... Gofis!

Sedan planterade jag mina nya blommor. Börjar bli riktigt grönt på uteplatserna nu!

Imorgon väntar en körig dag. Maaaassor med studenttårtor som ska ut, och folk som ska examens-fika! Men det blir nog bra, jobbar 06-13 sen ska vi fira Mattias systerdotter som tar studenten :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0