fredagkväll, trött trött...

Full fart hela dagen! *Hemligheter*... Lilleman är mycket piggare, otroligt skönt att se honom springa omkring och skratta igen! Vi var en sväng till h-centralen idag med för att kolla sänkan. Den låg på 64 igår när dom tog blodprov, men idag hade den iallafall sjunkit till 36.

Vi var även till stan en snabbis till stan. På vägen hem stannade vi till och köpte med oss lite blommor hem. Jag brukar alltid fuska och sätta ut lite blommor innan den "officiella" dagen. Kan liksom inte vänta ;-)

Så på eftermiddagen fyllde jag iallafall några krukor med blommor. Väntar med några, kul att köpa lite då & då och förnya med.

Till middag blev det tacos, mums! Efter maten blev jag tvär-slut. Tog en dusch och tvättade håret, så nu känns det väl lite bättre.

Medan Mattias la Elias så diskade jag undan ett b.e.r.g med disk. Mattias och Tom åkte och fiskade sen. För mig blir det soffan all night long!

Just det ja! Min älskade sambo har äntligen satt ut tre spotlights i vitrinskåpet. Åh, det blev så fint. Lamporna kostade 7 gånger så mycket som skåpet, så det var bäst att det blev bra ;-)

Visar bild senare! Nu: fredagsmys.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0