ett mysigt dygn i bobygda...

Igår eftermiddag åkte vi till Bobygda. Först svängde vi in till Elias farbror Stefan och hälsade på en snabbis. Sedan fortsatte vi till hans farmor och farfar. Där lekte vi ute ett tag, busade och delade på en familjepizza. Det blev faktiskt ett glas avkopplande vin också, härligt :-)
 
På natten hände det mindre roliga saker. Ambulansen kom runt 5-tiden... Elias farfar åkte in till sjukhuset. Hugaligen! Men han fick komma hem idag, så det var ju tur.
 
Jag och Elias har haft en mysdag utomhus. Det blev riktigt soligt och fint mitt på dagen. Vi tog två promenader, cyklade trehjuling, klippte gräset, satt i den stoooora traktorn, myste på en filt på gräset och spelade fotboll. Mattias har hållt på med veden för fullt!
 
Nu på kvällen innan vi åkte hem grillade vi, mmm vad det var gott. När vi hade ätit klart packade vi in oss i bilen och rullade hemåt. Skönt att vara borta, och skönt att komma hem :-)
 
Har packat upp och slängt in en tvätt nu. Strax blir det en dusch innan vi ska sova. Imorgon väntar en rolig dag - vi ska på Furuvik med lilleman. Mina föräldrar ska också följa med, så det blir nog en himla mysig dag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0