en vääääldigt behövlig dag...

Vilket fantastiskt väder vi bjudits på idag! Lite väl mycket blåst kanske, men annars kan man inte klaga. Okej, det kanske inte varit det ultimata vädret fär mina sönderbrända/flagnande axlar... Men är det sommar så är det :-)
 
Jag har haft en mysig och välbehövlig dag med mamma. Vi åkte till stan och unnade oss lite fint. Jag köpte bland annat en kiwilykta från Iittala till min samling. Även en otroligt fin/skön jeanskjol och ett svart linne med spets. Ibland är man faktiskt värd att unna sig lite fint.
 
Vi fikade på en uteservering och hade det allmänt mysigt, och skrattigt. Solen och min älskade mammi gjorde under med humöret.
 
Mitt på dagen åkte vi hemåt. Jag klippte gräsmattan åt mamma och pappa. Älskar det! 3 bra saker i 1 liksom. Motion, sol och välgörenhet. Sen somnade jag skönt i solen, tills Niklas och Emilia ringde och väckte mig. Dom kom upp till Norrvägen en sväng, vi spelade boule och hade det roligt, Pensionärsvarning ;-)
 
Sen hem och laga middag. Gjorde en baconsås med timjan och BBQ-sås, himla gott faktiskt. Efter maten kom Elias farfar och hälsade på. Vi fikade, lekte ute, "klippte gräset" och spelade fotboll.
 
Fram mot kvällen tog vi en promenad, lilla familjen. Vi plockade blommor och hälsade på fåren. Elias blev skiträdd och började grina, vi som ska till Furuvik på Söndag, undra hur det ska gå? Haha, gohjärta. Vi fortsatte upp till min mamma och pappa. Blåste såpbubblor, lekte i lekstugan och i lekparken. Carro kom och gjorde oss sällskap! En himla mysig kväll. Sedan vandrade vi hemåt, myste i soffan och nattade lilleman.
 
Nu är jag otroligt trött. Ser fram emot att somna skönt till en bra podcast och vakna utvilad imorgon. Det blir nog en bra dag även då. Jag, mamma och farmor ska åka till Gröna Systrar och mysa, samt kika till några loppisar. Vad underbart det är med semester :-)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0