hoppas på en långan natt...

Trött, trött, trött. Ikväll är vi trötta allihopa. Men ingen av oss har velat gå och lägga sig, det har ju varit en underbar sommarkväll. Först var vi på fotboll. Elias trivdes bland barnen, bollarna och i kiosken. Glass och festis hade han fikat med mina föräldrar innan jag kom dit - mmm!
 
Sen promenerade vi hem i den fina kvällen. När vi kom hem stannade vi ute. Vi ropade ut pappa och hade det mysigt. Jag vattnade blommorna medan Elias "klippte gräset" och krattade. Men sen sprang Elias ifrån oss, ut mot vägen, utan att lyssna på oss. När jag sedan sprang efter och hämtade honom så började han slåss. Så då fick han minsann gå in. Klockan började bli mycket också. Men då var man inte poppis, det riktigt syntes hur dum han tyckte att jag var. Haha uscha. Han skrek och grinade så han ramlade baklänges och satte sig på rumpan. Grinade ännu mer. Sen när han inser att han inte kommer få som han vill så slutar efter ett tag.
 
Han börjar allt mer visa tydligt vad han vill, och får han inte det, så blir det massor av grin och skrik. Så vi får stå ut ett tag här hemma, för vi vuxna börjar också bli tydligare med vad som gäller. Just nu är vi i projektet "det-hjälper-inte-att-du-grinar-och skriker", hoppas att inlärningen går fort ;-)
 
Nu är det soffmys som gäller. Mattias går på semester nu, så nu har vi 10 dagars ledighet tillsammans. Behövligt och härligt.
 
Snart ska jag hoppa in i duschen, sen blir det hopp i säng. Hoppas lilleman bjuder oss på sovmorgon imorgon! Och att vädergudarna bjuder på sol...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0