en riktigt härlig dag här...

Bra Torsdag! Imorse klev jag upp när karln åkte på jobbet. Innan han åkte sa han med en allvarlig ton "Sara, idag måste du faktiskt tvätta underkläder och strumpor"... Ja, jag erkänner att jag legat på latsidan med tvättningen! Så jag slängde in en proppfull maskin med 60-gradig tvätt. Bäst att göra som han säger, hehe.

Medan maskinen snurrade för fullt låg jag och halvsov på soffan. Himla mysigt!

När jag vaknade kom Carro hit. Vi åt frukost, hängde tvätt och städade Mattias volvo invändigt. FYFARAO vad skitig den var! Vi ska åka den bilen till Landön inatt, så att städa den var ett måste.

När vi ändå var igång åkte vi till stan och lyxade till det med en biltvätt på OK. Vi var även på Dollar en sväng, åt glass och handlade på ica.

Resten av dagen har jag spenderat hemma. Donat med lite saker, legat i solstolen och bara njutit.

Nu på kvällen åkte jag och Mattias till Micke och Åsa med en försenad present. Vi satt ute i solen och fikade, riktigt härligt och somrigt :-)

Kvällen blir lugn. Ska packa klart, vila och göra oss redo. Vi åker inatt, och det ska bli så mysigt. Ta det lugnt, stanna, fika, dricka kaffe, göra kransar och kanske sova i bilen om vi blir trötta. Men jag jäspar duktigt nu så jag läre nog blunda en sväng innan ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0