en riktigt fin förmiddag, ute

Tack Elias, för att du gav oss sovmorgon till klockan 09:00 imorse! Och tack vädergudarna för att ni gav oss en riktigt solig, varm och skön förmiddag! Mina önskningar gick i uppfyllelse :-)
 
Efter frukosten åkte Mattias på ett möte i stan. Jag och Elias packade in oss i vagnen och gav oss ut på en promenad, utan något mål. Först hamnade vi på en 10-kronors loppis. Fyndade lite fint faktiskt. Men jag kan ju inte visa er eftersom blogg-appen inte fungerar... Sedan traskade vi vidare till kiosken där vi tog en fika-paus. Vi delade på en mjukglass och drack festis i solen. Somrigt och mysigt.
 
Efter ett tag mötte vi min moster, vi hakade på henne och gick en sväng. Följde sen med hem till dem och hade en riktig ute-dag. Fotboll på gräsmattan, fika i skugga, leka med stenar, mysa på en filt och bara vara!
 
Nyss drog molnen in över Forsa, så då traskade vi hemåt. Vi åt lunch, och nu sover en mycket slutkörd lilleman.  Själv ska jag ta en dusch, tvätta håret (använda silverschampo!) och sedan ska vi åka till Bobygda. Vi ska grilla och sova där inatt. MYS!
 
Och en fågel viskade i mitt öra att Elias ska få en trehjuling av sin farmor :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0