inte lätt att heta elias ibland

Mina planer om att vakna pigg och utvilad imorse blev det inget av. Elias var vaken mellan ca 01 och 04 inatt, och kunde verkligen inte sova. Vi hämtade in honom till våran säng. Han vred och vände på sig, och lät som en stucken gris. Stackarn! Han måste ha haft otroligt ont i magen. Vi provade med allting... Alvedon, vatten, massage, värma ryggen osv osv osv. När det började ljusna ordentligt så lyckades han somna. Inte lätt att ha ont och inte kunna berätta hur man vill ha det... Lillplupp.
 
Den oroliga natten resulterade i en lite sovmorgon. Klockan 07:45 först åkte pojkarna på jobb och dagis. Elias var mycket piggare och gladare nu på morgonen, lite trött i ögonen kanske, men dagis vill han till såklart :-)
 
Jag är också supertrött idag. Men jag vet att jag förstör dagen om jag kryper ner i sängen och "ska vila lite"... Istället slängde jag in en tvätt när pojkarna hade åkt iväg. Gjorde go-frukost och åt framför friidrotten på tv. Mysigt! Har även hunnit diska undan ett berg med disk och fått låset till ytterdörren bytt av Lås&Larm. Nu är tvätten strax klar, och sedan ska jag dammsuga. Det är på tiden kan jag säga!
 
När jag är klar ska jag åka upp till Norrvägen, en mysdag med mamma och farmor väntar! Hoppas vi får soligt och fint. Att besöka Gröna Systrar i solsken är ju helt underbart.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0