en trevlig förmiddag i stan...

Solen lyser idag! Emilia och jag hade en viktig diskussion imorse om hur pass viktig solen är och hur mycket den påverkar oss psykiskt. Vi blir alltid så djupa när vi sätter igång... Haha!
 
Jag har alltså haft en trevlig förmiddag i stan med Emilia och Carro. Solen sken, jag hittade bra presenter till mamma och Mattias, vi fikade och hade det semestrigt helt enkelt. Himla skönt att få presenterna ur världen också, för resten av veckan har jag inte tid att kuta på stan inte :-)
 
Nu är jag hemma igen, ensam. Mattias hugger ved och jag sitter med silver i håret. Presenterna är inslagna och snart ska jag sätta igång och packa. Jösses vad vi är ute och flänger!
 
Imorgon kl. 06:00 åker vi på en mini-semester igen. Först Landön över midsommar, sedan Furuvik och imorgon bär det av till annan ort. Alldeles lagomt och mysigt ska det bli. Det är första gången på flera år som jag kan vara ute och "resa" på sommaren. Och jag älskar det! Det behöver inte vara en solresa med flyg, det räcker att komma bort en sväng med den/dem man älskar. Och är inte Sverige underbart fint på sommaren så säg!? :-)
 
Om ett tag kommer solen till vår uteplats, så då kan jag sätta mig där ett tag och bara vara! Vad härligt det är med semester, jag njuter varenda sekund ♥
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0