första dagen - allt som vanligt

Ja, då har man jobbat första dagen efter semestern. En lugn men händelserik dag. Fullgubbar, fåglar inomhus och en ny praktikant. En ganska rolig dag med andra ord :-)
 
Nu känns allt som vanligt igen, det går fort att komma in i vardagen...
 
Idag efter jobbet åkte vi till Bobygda. Mattias fyller ju år idag! Där firade vi med paket och tårta. Elias var i sitt esse. Oj vad han testar oss nu och alla gränser som finns! Men efter idag står det nog ändå 1-0 till de vuxna, det gäller dock att ha tålamod med allt grin och skrik. Innan läggning ikväll låg han raklång på golvet i köket och låtsas-grinade. Haha, det går ju inte att hålla sig för skratt alla gånger heller, goding!
 
När vi kom hem från Bobygda blev det bad för lilleman. Jag slängde in en tvätt och födelsedagsbarnet fick den fina äran att diska ;-)
 
Nu är det soffmys som gäller, tvättmaskinen har snart gått klart och sedan blir det hopp i säng. Imorgon väntar ett 05.00-13.00 pass, sen ska jag hem och städa. Och jag längtar faktiskt. Mattias ska iväg och jobba, Elias ska vara med mina föräldrar och jag ska få dona här hemma helt själv. Det ser verkligen ut som skit här nu... Så jag längtar verkligen efter att få röja, ordna upp, putsa, skura och känna såpa-doften!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0