skönaste duschningen ever...

Min Lördagsmorgon började med lugn och ro. Tycker det är mysigt att gå upp föra killarna och vara själv en stund. När jag hade klätt på mig och gjort mig iordning låg Elias vaken i sängen och flinade & stirrade upp i taket, så vi gick upp och åt frukost tillsammans. Men Elias tyckte minsann att pappa också skulle sitta vid bordet. Så han ropade och ropade på honom, tillslut så tog han sig upp han med. Sen var det dags för mig att åka och handla lite till jobbet innan jag började. Vi har lite "flextid" på Lördagar, vi börjar mellan 08:30 och 9:00, men idag blev det lite senare. Tur vi är snabb på å' jöbba ;-)
 
Det var galet varmt på jobbet. Så efter en ganska så körig dag var man ju inte direkt fräsch... Jag åkte raka vägen hem och kastade mig i duschen. Så nu sitter jag i soffan och känner mig aningens bättre. Nytvättat hår och insmord kropp, det är fint det.
 
Det är alldeles tomt och tyst i lägenheten. Elias har åkte till sin mamma redan eftersom han skulle fira sin morfar, och Mattias jobbar (arbetsnarkomanen nr.1) Så jag har en liten lugn stund för mig själv. Ska betala räkningar snart och sedan ska jag göra mig iordning.
 
Det kan hända att det blir Hudikkalaset ikväll med Micke och Åsa, tyckte herr'n sa någonting om det. Det vore ju trevligt!
 
Känns skönt att det äntligen blev helg för mig med. Även om den är kort så är det skönt att veta att nästa vecka är en "förmiddagsvecka" med 3 förmiddagar och 2 eftermiddagar, sedan helg från Fredag 13:00 till Måndag 13:00. Nu hoppas vi bara att det varma fina vädret visar sig :-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0