östersund, åre och duved...

Hemma igen efter våran lilla mini-semester! Östersund, Åre och Duved. Så härligt att få andas lite fjällsluft igen... Vi åkte upp med mamma och pappa, första stoppet blev i Östersund där min kusin spelade cup. Dök upp och överraskade dem, så det var ju roligt.
 
Sedan fortsatte vi till Duved, där min mormors gubbe bor. Det är så fint där, alldeles vid sjön. Första kvällen hade vi fint väder så killarna passade på att fiska, sen grillade vi och hade det trevligt. Andra dagen regnade det hela dagen, men det hindrade inte dem från att fiska... Mamma och jag däremot tog bilen till Åre och bara myste. Shoppade lite, fikade, skrattade (mest åt mamma som ramlade mitt i Åre med sina vita kläder...) och hade det semestrigt bara. Härligt!
 
På eftermiddagen trotsade vi också regnet och for ut med en annan båt. Mattias och pappa fick 16 fiskar den kvällen, medan vi fick en... Så vi gav upp, åkte hem och duschade och åt varmkorv istället.
 
Imorse packade vi in oss i bilen och kramade mormor och Hans hejdå. Vi skulle ha en heldag i Åre. Först gick vi upp en bit i skidbacken. Hugaligen vad jobbigt! Men fin utsikt iallafall. När vi kommit ner igen gick vi till Holidayclub och badade. Simma, leka, vara ute i utepoolen och basta i bastuvärlden som dom har. Otroligt skönt och mysigt. Där inne åt vi även lunch och fikade.
 
Sen rullade bilen till Östersund igen där vi kollade på ytterligare en match i cupen som min kusin spelade. Spännande, och tillslut vann dom! När den var slut åkte vi till Åsarna och åt middag, var även in på en outlet-butik och fyndade lite kläder. Hemresan gick fort, och vips så var vi hemma hos Mattias föräldrar i Bobygda och drack kaffe.
 
Men sen var det skönt att komma hem! Packa upp allt, slänga in en maskin med tvätt, vattna blommorna och känna sig hemma igen :-)
 
Ja, det var väl en LITEN sammanfattning av vår mini-semester i fjällen. Bilderna finns på Facebook. Vi har haft sjukt kul, och får återigen tacka mina föräldrar för allting! Snacka om billig semester för mig och Mattias... Ni är bäst ♥
 
Men nu ser jag fram emot ett par dagar här hemma, förhoppningsvis med mer sol än vad det var där uppe, med lugn och ro innan min semester tar slut.
 
Nu ska jag hänga tvätten innan det blir hopp i säng!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0