regn... jobb... städdag... mat...

Tänka sig. Ännu en dag med regn! Men om jag ska tänka lite egoistiskt så gör det mig ingenting, för det är ett rätt skönt väder att börja jobba i såhär direkt efter semestern. Men nu är jag inne i vardagen igen, så nu skulle inte lite sol sitta helt fel.
 
Idag hade vi en bra förmiddag på jobbet. Det är otroligt skönt att ha en praktikant med sig. En duktig sådan dessutom! Vi hade en rätt lugn förmiddag, men på morgonen var jag trött. Sjukt trött. Det var först efter en dubbel espresso som jag vaknade till liv! När klockan blev 13:00 begav jag mig ut i regnet och åkte hemåt.
 
Sedan jag kom hem har jag röjt och städat. Igårkväll längtade jag tills idag, då jag skulle få städa. Idag kände jag visst inte alls likadant?! Att kliva upp 03:45 är bra tröttsamt... Men jag röjde lite i de flesta köksskåpen, kastade onödiga saker, putsade skåpsluckor, dammade och tog ett välbehövligt varv med dammsugaren. Det får duga! Jag har kanske mer energi imorgon innan jobbet.
 
Mattias har också kommit hem nu, så snart ska vi åka upp till mina föräldrar där Elias är. Dom har bjudit oss på middag. Eller jag bjöd in oss på middag, rättare sagt ;-)
 
Sen tar nog jag och lilleman en promenad hem. Känner att jag vill röra på mig. Egentligen vill/borde jag ta en löprunda, men jag vet inte. Vi får se hur kvällen blir helt enkelt.
 
Dagens svart-och-vit-randiga sara med fett hår och finne på hakan, hehe bra charmigt.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0