en underbar dag på furuvik...

Vilken otroligt lyckad dag vi har haft på Furuvik! Och en annan blev ju nästan nostalgisk av att vara där, sist man var där var väl runt 10-15 år sedan... Satan vad gammalt det lät.
 
Vi hade verkligen vädret på vår sida. Sol och värme nästintill hela dagen. När vi var på väg hemåt kom regnet, så vi får vara glada för det. Och det första jag vill göra är att tacka mina fina föräldrar som bjöd oss på skjuts, inträde, åkhäfte, mat, ja - allting. Ni är bäst, puss puss puss.
 

Vi började med att titta på aporna. Det gillade Elias! Dom klättrade hejvilt och Elias kan ju faktiskt säga "apa" så då blev det ännu roligare att titta och peka. Vi fortsatte att gå runt och titta på de olika djuren. Jag tror nog att Mattias också tyckte det var himla roligt, han hade aldrig varit där innan! Elias var inte rädd för något djur som vi befarade. Eller jo, kamelerna blev han livrädd för, men det blev jag och mamma också. Hehehehe.

 

Vi tog ganska snabbt en lunchpaus. Hamburgare, mmm! Sedan hade vi ny energi för att kolla på mer djur och åka karuseller. Elias fick åka två stycken, vi visste inte alls hur han skulle reagera, men det gick hur bra som helst. Han gillade verkligen "babyflyget", häftig att flyga!!!

 

Sedan åkte vi en liten djurkarusell som bara gick runt, runt. Men den var också rolig! Hade Elias fått bestämma hade han åkt alla karuseller som fanns där ;-)

 

Vi tog en fikapaus vid vattnet. En salig blandning av kaffe, dricka, bulle och rökta räkor. Mattias kastade bollar och vann en gosig fisk till Elias. En ballong (eller "baah") fick han också som han var supernöjd med. Köpte även två till "souvernier" som minne :-)

 

Faktiskt så åkte jag och Mattias en karusell själva också. Usch, jag har en hat-kärlek till karuseller, och framförallt berg-och-dalbanor... Det var självklart en sådan vi åkte. Den var inte så stor, men fyfarao vad det pirrade ändå!

Sammanfattningsvis har vi haft en toppendag! Elias var på ett strålande humör hela dagen, trots att han inte kunde slappna av och sova när vi var där inne. Men när vi var påväg hem, alldeles vid bilen, släppte han allt och somnade som en stock! Gohjärtat.

Han sov enda till Tönnebro där vi åt middag. Sedan sjöng vi ap-sånger och vips så var vi hemma i Forsa igen.

Men bara en snabbis, för sedan åkte vi till Strömsbruk. Det är dags för mamma-vecka nu. Där blev vi ett tag och lekte med lilleman. Undra om han somnade som en stock ikväll eller om han var uppe i varv? Pluppunge... ♥

 

Nu blir det sängen, och jag är säker på att man somnar skönt efter en dag som denna! Imorgon väntar en dag i stan med Emilia och Carro. Jag måste nämligen köpa presenter till två hjärtan som fyller år snart.

 

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0