skön seger & skönt folk

Hemma igen! Blev bjuden på mat hemma på norrvägen, sedan hjälpte jag lillebror med en projektrapport. Tänk att jag fortfarande tycker sånt är så roligt, att skriva skolarbeten. Jag saknar skolan mer än vad jag tror. Kanske är dags att plugga då?

Det blev bara pappa och jag som åkte på fotbollen, och där var det många härliga Forsabor. Dessutom blev det en seger, till och med solen började lysa på slutet. Då mår jag bra, när jag är på fotboll i solen med härliga människor... + fotbollskillarna ;) När jag kom till Forsa kramade jag brorsan och Frida hejdå, det skulle inte kännas helt fel att följa med till värmen direkt. Fast till hösten ska nog jag och Mattias iväg.

Nu ska jag vika tvätt och dricka lite té tror jag. Det var så gott med chaité idag när jag och mamma fikade, jag som drack så mycket té förut, har liksom kommit av mig. Väntar på samtal från hjärtat också, sen så ska jag bara krypa ner och ladda inför morgondagens arbetspass. Det känns ju som att det kan bli körigt imorgon faktiskt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0