jag skulle ju vara glad ?

Jag som skulle vakna upp utvilad och glad, vaknar istället med huvudvärk. Men efter en tablett, morgonsnus och morgonkaffe så ska det väl gå över tycker jag. Jag tror inte att "sängen" vi sover i är speciellt bra för kroppen. Trots att vi köpte en rätt tjock bäddmadrass är det ju ändå en soffa i grund och botten. Jag undrar hur länge vi blir kvar i denna lilla ettan jag! Planerna har blivit många, så det gäller att spara pengar.

Nu ska jag klä på mig, boka tvätttid och göra mig redo för ett besök i stan. Ett möte är inplanerat, och sedan tänkte jag leta något fint åt min underbara mamma tills på söndag. Ikväll är det fotboll nere på planen igen, då kommer Niklas och sällskapar :)

Just ja, jag hade stegräknaren på mig på jobbet igår. Även fast vi hade en grymt lugn dag med mycket stå-och-prata-och-dricka-kaffe, så kom jag upp i drygt 8OOO steg den eftermiddagen. Det är ju mycket! Tänk en körig dag när vi springer som tokar. Blodomloppet blev sedan lite mer än 7OOO steg, och promenaden till bilen blev 2OOO steg. Så gårdagens summa blev allt som allt nästan 18OOO steg! Bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0