vilken himla familjedag

När jag precis skulle hoppa in i duschen ringer mamma och drar med mig till stan. Jag behövde ändå lämna ett papper till FK så det passade ju bra. Dessutom blev det en ny lampfot, paraply, ett par tights och en mysigan fika. Sen kom resten av familjen också, pappa och lillbror. Det är inte ofta hela familjen är samlad, men när det väl inträffar är det så mysigt så! Letade lite kläder åt pappa idag. Hittade en bild på pappa, mig och Mattias från Smögen. Där hjärtat är just nu och jobbar för fullt ♥

Nu ska jag skynda mig och duscha, sen ska jag upp till familjen igen. Har lovat att hjälpa min bror med hans sista skoluppgift. Tänk att lillen har gått sin sista skoldag på gymnasiet idag, och imorgon åker dom till Bulgarien. Längtar så till studenten nu, jag är ledig hela helgen! Lovar att en och annan tår kommer trilla på storasyster då!

Sen åker jag på fotboll med pappa och Mattias i regnet, mysigt det med. Speciellt med ett nytt paraply, haha. Men nu måste jag sätta lite fart här. Vilken familjedag va!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0