efter lite kaffe kanske...

Uscha, jag vaknade imorse med halsont och huvudvärk. Men nu har jag suttit och hällt i mig lite kaffe och vaknat till liv så det kanske går. Jag ska alldeles strax klä på mig och ta en promenad med Millan. Just nu är vartenda steg värt massor! Kämpa!

Om jag kommer upp i 35.000 steg så kanske Mattias tycker att jag är så duktig att han inte kommer tvinga med mig till badhuset på söndag. SkRäCkEn... Sist jag var på badhuset tappade jag ju bikiniöverdelen. När jag endast simmade! (Simmade på mitt sätt då alltså, kan ju inte simma riktigt heller) Och som att inte det var nog satt det två killar på trampolinen och såg allting. Naej fan, badhus giller jag int' så värst.

Till något helt annat: jag älskar ju verkligen P3. Lyssnar så ofta jag kan. Men imorse gjorde jag tabben och kollade upp hur alla i redaktionen ser ut. NEEEEEJJE!!! Alla låter så fina, härliga, mysgoa och overkliga. Ja, jag kände på mig redan innan jag började att det skulle bli fel. Jag ska försöka förtränga det jag sett. Låta radio vara radio. Sköna röster utan ansikten. Alltså ja, jag hoppas inte detta förstör något nu...

Nu glömmer vi det, det är dags att klä på sig och göra något av denna lediga tisdag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0