nytvättat & fina fönster

Min ensamma plugg/sol/tvättmåndag blev inte riktigt som planerat. Istället har jag varit och handlat till kiosken som öppnar till veckan. Sen var vi där nere vid planen och gjorde iordning och åt korv. Så mysigt så. Och medan jag varit både i stan och i kiosken så har jag tvättat. Hur jag pusslade ihop att tvätta 4 maskiner tvätt samtidigt som jag inte var hemma är ännu en gåta för mig, hahaha. Vill så kan man, så är det.

Men nu har jag massor av nytvättade kläder som doftar nå jävulsk gott i lägenheten, och rena fönster eftersom världens bästa mormor kom och putsade dom. Underbart.

Nu på kvällen har jag varit och fiskat med lillebror och Frida. Superhärligt väder och massor av napp i början, men sen blev det nästintill stendött. Inte en enda fisk vi fick med oss hem. Men ja ja, det är bara att försöka en annan dag igen. Nu så har jag precis duschat och ska krypa ner med matteboken. Det blev inte så mycket pluggat idag precis, men som jag alltid säger; det får gå som det går. Yes! För övrigt är det jättetomt och tyst här hemma. Saknar min älskling, speciellt nu när det är sovdags...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0