solen lyser & jag nyser

Godmorgon! Solen lyser medan jag bara nyser och nyser. Men lika glad för det är jag, för detta blir en finan dag. Om man kliver upp O7.3O, struntar i morgonkaffet, nöjer sig med morgonsnusen och dessutom drar av ett jättefyndigt (?) rim det första man gör så betyder det att man är pigg! Lite yoghurt, sen så, och en Kan Jang-sup.

På tal om sup... Mattias äckliga päronkonjak/or whatever it is, har runnit ut i halva kylen. Blä, det är jätteäckligt. Minns för någon helg sedan när han hällde upp ett vanligt dricksglas som han promt skulle ha i mig. Tack men nej tack. Det resulterade i att han fick måtta tillbaka allt, och det blev kletigt lite här och där. Men allt var så gulligt så jag brydde mig inte. Även om jag såklart torkade bort allting så fort som möjligt. Men sånt gör jag per automatik tror jag. Jag har ett genetiskt fel, tackar mor och mormor för det. Man kan inte lägga sig om något ligger där det inte ska!??!?!?

Dagens planer lyder: en solig morgonpromenad med Emilia om någon minut, skön morgondusch, frukost, träffa Tom, luncha med moster i stan, försöka hinna klippa gräset åt pappa och såklart skrapa ihop 10.000 steg. Dags att morgonkissa, hejdå!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0