yeah, the edge of glory

Pust och stön. Vad längesedan det var jag jobbade! Men idag har jag avverkat ett O7:OO till 16:OO-pass, och det var nå jääävulskt med folk i farten idag. Mycket att göra, men tiden gick snabbt och vi har ju rätt kul emellanåt. Fast frågan är ju om det är bra att varken hinna äta eller dricka under dagen. Lunch? Nejfan, det är för lyxigt.

Åkte ner till fotbollsplanen och mamma i kisoken när jag slutat, och fick i mig en korv iallafall. Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem, han har också jobbat idag. Sen ska vi åka och fiska med lillebror och Frida. Jao, det bestämde vi igårkväll (natt???) när Mattias -the brother- kom och spelade lite wii med oss. Jag tror fasen att alla i mitt liv heter Mattias. Lillebror, pojkvän, expojkvän, chefen... Hehehe, det finns en liten risk för felskickade sms och sånt. Men än så länge har jag klarat mig! Tror att jag ska döpa mitt framtida barn till Mattias också :) Oavsett kön!

Men nu ska jag fortsätta vänta, hoppas han kommer snart. För nu kan man räkna ner timmarna till avresan mot Göteborg. Sju nätter ifrån varandra, hur ska detta gå?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0