fick mina finaste fiskar

Godmorgon. Här sitter jag och är nöjd, nöjd över gårdagen som blev hur bra som helst. Från morgon till sovdags. När Mattias kom hem från jobbet skyndade vi oss att äta. Och gott blev det. För när han säger "det gick ju att äta det här, det var faktiskt gott" då menar han "gud vad gott gumman, vad duktig du är" egentligen. Jag inbillar mig det iallafall, hahahah. Det blev över tills idag också, tummen upp!

Sedan åkte vi till Sorgbosjön och fiskade. Jag minns inte sist jag fick en ädelfisk... Men igår drog jag upp en finfin röding på näääästan 1 kg och en lite mindre öring. Viktigt att notera; jag fick största fisken. Det var supermysigt att vara där, och tack vare Mattias fick vi med oss sammanlagt 9 fiskar. Blir så gott när dom är rökta.

Sedan blev det en hockeyrysare här. Vi båda hoppade, bet oss själv och skrek i soffan. Och det slutade som det skulle. Ryssland vann vilket innebar att Mattias och hans pappa vann 63OO kronor. Vad roligt för dom! Att få vinna någon gång menar jag, hehehe. Nej nu blir det frukost innan jag har ett möte i stan! Vad hände sedan?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0