en härlig och solig dag

Vilken härlig helg jag har haft, men ack så slut jag känner mig nu. Lördagen var det jobb som gällde as usual. Det var ovanligt körigt faktiskt, jättemycket mat. Men tillslut så var dagen över och jag kunde åka till bobygda med en prinsesstårta och gratta Mattias pappa. Vi blev bjudna på god mat innan vi åkte därifrån. Älska att grilla, mm!

På kvällen blev det en sen golfrunda med Niklas medan Mattias lämna Elias hos sin mormor och morfar. Haha, att spela golf efter något glas vin i jeans och vit blus var ingen höjdare. Men roligt var det. När Mattias kom tillbaka fick jag iallafall visa vad jag går för som golfspelare på wii. Sen tog jag och hjärtat en mysigan nattprommis :)

Idag har vi varit i Långtjärn hela dagen och fiskat. Eller vi har kanske mest solat och fikat? För fisket var verkligen inge bra idag. En regnbåge fick vi med oss. Lalalayee.

Nu ska jag duscha innan myskläderna åker på, för resten av kvällen blir nämligen bara mysig. Mattias åker till Uppsala imorgon och jobbar, så veckan kommer att bli sjukt ensam. Men det blir vad man gör det till så det ska nog gå bra. Har ju tjejerna!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0