ett bra slut på kvällen !

När jag låg som skönast och tittade på fotbollen hör Elin och Johan av sig. Min fd. arbetskompis och en gammal Forsakompanjon, jag visste inte ens att dom kände varandra. Även fast jag låg så skönt var det ingen tvekan om att hoppa i kläder och åka in till stan! Vi satt hemma i Elins lägenhet, pratade, skrattade och såg de sista minutrarna av CL-finalen. Väldigt trevligt, sen åkte vi något varv på stan innan jag släppte av dom utan för Hogges. Fan vad jag borde umgås mer med Johan och resten av Forsagrabbarna. Det går fasen inte att ha tråkigt en sekund med dom ju. 

Nu har jag pratat med Marlene ett tag, skönt att höra hennes röst när vi hörs så sällan. Men våra liv har förändrats så otroligt mycket motför i somras. Dock ska vi planera in en helg hos henne i sommar, och en kväll på Allsång på Skansen! Mys.

Snart somnar jag... Men först ska jag göra som mamma brukar göra. Och som min kära Mattias också har börjat göra: ladda kaffebryggaren så det bara är att trycka på knappen imorgonbitti innan jobbet. Hahaha. Imorgon kommer han hem. Finally.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0