jag ville inte tro på det

Godmorgon. Jag har sovit riktigt länge, eller jag har legat i sängen och vridit och vänt på mig. Men jag mådde så otroligt dåligt igårkväll så det var nog behövligt. Jag har fortfarande lite huvudvärk men jag ska snart koka kaffe, ta en tablett och dricka c-vitamin så blir det kanske nåt bra av den här dagen också... Har lite things to do.

Men jag tänker börja lite lugnt. Vika lite tvätt, bädda rent i sängen och sätta mig med matteboken och försöka förstå vad jag har gett mig in på. Sen kan det hända att jag måste åka in till stan och hämta saaben. Och då ska jag passa på att handla lite på Ombonat. Jag behöver någon ny doftpåse och lite annat. Och ikväll är det hockey!

Nyss ringde chefen och gav mig lite mer jobbdagar framöver. Brare. Jösses vad jag kommer få fullt upp nu! Matte på Måndagar och Torsdagar, praktik på Björkberg med invandrarbarn på de övriga veckordagarna, jag jobbar varje Lördag och vissa veckodagar så då får ju praktiken ryka. Men det blir kul att göra något. Och pengar behövar jag verkligen. Och matte-kvällar med Emilia måste jag trycka in! Hejohååå.

Men nu ska jag kliva ur sängen och svälja min dåliga magkänsla. Något känns... ja?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0