så fin murgrönan blivit !



Ja titta vad fin min lilla murgröna har blivit. På bara en vecka. Eller är det så att jag köpte en i plast för 2OO kronor på Ombonat kanske? Jag vet inte?! Fina tulpaner köpte jag iallafall när jag var på icamaxi och handlade. Jag blev för första gången kontrollerad vid självscanningen också. Det var verkligen lägligt eftersom jag bara handlade lite. Och som tur var stämde allt. Annars hade jag nog dött lite av skam.

Jag har alltså varit i stan idag. Emilia kom hit mitt på dagen och spelade lite yatzy med mig, sen tog jag bussen till stan för att hämta hem Mattias saab. Var in en sväng på Dackås och fixade lite på lönepappret också innan jag handlade. Brabra.

Svängde in hos farmor och farfar på vägen hem. Mamma var där och pratade lite. Fyjävlahelvete vad allt inte är lätt nu... Men vi klarar det tillsammans, allting. Nu är det som det är med allting, och vi kan inte göra något. Visst känns det konstigt, och lite pinsamt, men en vuxen männsika gör sina egna val och det ska inte vi anda behöva stå för. Det kommer förhoppningsvis något bra ur allt detta, det låter dumt men det kanske var detta som behövdes, och alla är värd en andra chans. Faktiskt.

Nu ska jag åka upp till mamma. Kanske tvätta lite, äta mat och ligga framför teven...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0