and it's the reason why


Gårdagen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. För det första så gick mötet inte så bra. Jag har under nästan ett helt år fått pengar från AF utan att ens behöva göra något. Men nu bad han mig, med en ursäktande ton (haha), att börja fundera på en praktikplats. Jag förstår mycket väl att det är klart man ska göra något för att få pengar, men kunde han inte komma på det lite tidigare? Nu när jag får jobba extra mycket mer och ska börja plugga? Vi får se hur det blir, hittar jag något kul så, visst.

Emilia och jag tog sedan en fika på Kaffebaren, och sen åkte vi upp till mormor för ännu en fika, hehe oj. Mattias kom också upp och drack kaffe innan vi åkte till Jysk. Bäddmadrasserna är det 3O-5O% på den 18:e så jag väntar med det till på fredag. Istället kom vi hem med en garderob! Skönt, eftersom mina fem andra garderober är överfulla. Och nu slipper jag se massor av kläder på golvet, yiyihohohaha high five!

Idag sov jag länge, men det blev rätt sent igår med poker och så. Men nu ska jag äte frukost, diska efter gårdagens fläsk-och löksåsmatlagning, gå på jakt efter en murgröna och dona lite. Och om jag får lust sen går jag upp till mamma och tvättar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0