jag älskar h-h-h-håkan

Vad fort dagen går! Mattelektionen gick faktiskt bra även idag, jag tror att om jag bara ger det mycket tid och tålamod så kommer det gå vägen. Jag är så glad att jag kom igång, jag trodde aldrig aldrig aldrig att jag skulle öppna en mattebok när matte A-kursen i ettan på gymnasiet var över... Man kan aldrig se in i framtiden :)

Efter lektionen åkte jag på ica maxi och storhandlade. Tack och lov blev jag inte kontrollerad vid självscanningen, då hade det blivit jobbigt. Svängde upp på dollar och köpte billiga dricksglas med. Jag hatar alla glas jag har nu, bara olika. Och av mina 8 fina Boda Nova glas finns bara 1 kvar. Så snart ska det rensas glas! Hurra.

För övrigt är jag inne i en Håkan Hellström-period igen. Allt jag lyssnar på just nu är Håkan. Han som verkligen sätter ord på ens känslor. Så nu tänkte jag höja volymen och diska undan rätt mycket disk. Sen är jag värd att spela sims 3 innan det är dags att börja med middagen. Idag ska jag göra hasselbackspotatis, som ska ätas med älgkött, sallad och smörstekta champinjoner. Måndagsmat? Heheheh mmmh-mmmh.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0