påskhelg... 🐣

Tiden går, och nu i dagarna har vi firat påsk för fullt. Påskmat, godis i mängder och härligt umgänge med nära och kära... Även om jag har jobbat två dagar så känns det som att vi fått mycket tid till att bara vara och ha det mysigt tillsammans! 

Barnen har fått påskägg, presenter och även pengar. Men Edwin blev nog allra gladast för två nya nappar som bland annat låg i ett av hans ägg. Elias blev helt till sig för ett megastort kinderägg. Ja, ibland är det lilla mer uppskattat än det stora! 

Nu är det söndag och vi pustar ut i soffan. Dags att ladda batterierna för en ny vecka, även om vi mjukstartar med en extra ledig dag imorgon. Sedan är det fullt upp... Jobb och plugg hela veckan för min del, lilleman har dagis och Mattias jobbar såklart också. Jag förstår inte hur jag hann blogga förut? Visst saknar jag det, men samtidigt är det så skönt att inte känna någon press... 

Hur är det annars då? Livet tuffar på. Förutom att jag vantrivs i lägenheten. Jag vill bo i hus... Jag vill även bli klar med min utbildning och skaffa mig ett nytt jobb. Vill göra nånting bättre för familjen. Men ja, saker och ting tar tid. Jag känner att jag är i en liten "downperiod" just nu. Vill ändra på så mycket, och helst samtidigt. Också står allt bara stilla. Mitt i allt så känner jag även en stor längtan att umgås med människor, kompisar. Jag var hemma hos Carro en kväll förra veckan, bara hon och jag. Det var så härligt att bara vara Sara för en kväll. Och det gav energi till tusen! Men så kommer jag på att resten av mina kära vänner bor så långt bort, vi lever så olika liv. Saknad! Men jag är så glad att jag har min kära Carro kvar här hemma. Och såklart fler fina människor runt omkring mig. Önskar dock att min "blyga spärr" kunde släppa och öppna upp fler dörrar. Det finns människor som jag känner mig såå lika, som jag blir inspirerad av och drömmer om att bli nära vän med. För det har jag insett - att även om jag är en familjemänniska ut i fingerspetsarna som älskar att vara hemma med mina älskade grabbar, så behöver jag även ett umgänge där utanför. En balans mellan båda världarna! 

Oj vilket pladder det blev. Är väl helt ut blogg-balans nu, haha. Bäst att gå och lägga sig kanske, för den här vår-tröttheten är inte att leka med. Jag som aldrig brukar somna i soffan gör det nästan varje kväll nu... Kanske är träningen som saknas? Jaja, det är en ny vecka imorgon. Hoppas kunna komma igång och jobba mot nya mål. Heja! 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0