Innan jag glömmer dig


Jag trodde aldrig att den här dagen skulle ta slut. Fredagarna är galet jobbiga, speciellt dom 4 sista timmarna när jag plågas med bild och engelska b. Men på något konstigt vis så var klockan tillslut strax före 16:00 och jag fick skjuts hem av Johanna och tjejerna.

Nyss åt jag tre små räkmackor och bet mig i läppen, det betyder ännu ett sår i käften. Jag måste ha något fel, jag har nog seriöst 7 sår i munnen just nu. Bara det inte är ett tecken på magsjuka, jag fick aldrig något bra svar på om mamma var seriös när hon sa att magsjuka kan börja med sårig mun...

Skulle dock inte förvåna mig eftersom mamma haft magsjuka för någon dag sen, och igår blev pappa sjuk som ett as och spydde som en gris han med. Nåja, det var faktiskt längesedan jag spydde utan att det var alkohol med i bilden. Men please låt mig slippa.

Ikväll blir det nog mys med baby, kanske drar en sväng till Jimmy och Algot och lirar GH. Och imorgon drar vårt lilla härliga klass-gäng + lite tillökning till Mårten i bergsjö och har det askalas! Kan bara bli en bra helg, skulle sitta skönt med lite sömn också!

Du är den finaste jag vet.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0