Something that I feel I need to say


Nog för att veckorna går fort, men att helgerna också ska göra det är väl onödigt? Som en flitig student kan jag löva att man behöver mycket mer vila (ta det där med flitig med en nypa salt, men jag går iallafall i skolan alla dagar. Eller ja, dom flesta iallafall). Men faktiskt så är man ju tröttare på måndagarna än fredagarna, ska det vara så va va va?

Fredagen blev mys med my love, vi kollade film och somnade rätt tidigt. På lördagen blev det mest deg, men även yatzy och en promenad. Sen sov vi hemma hos Hansen.

Jobbigt att jag drömde mardrömmar om studenten, precis vad jag inte behöver i denna leta-tyg-till-klänningen-stress. Nu lutar det helt plötsligt mot en marinblå färg istället för olivgrön. Jag undrar bara vad jag kommer ha för finurlig hårfärg till våren!

Idag vaknade jag rätt tidigt, och efter ett tag var även göbben villig att gå upp. Innan jag åkte hem hann vi spela en omgång TP som jag förlorade. Och mamma Karin berättade hur dålig förlorare Mattias var när han var liten, och jag fick äntligen berätta för någon hur jävla kass förlorare han är även nu! Det var bäst att han vann så jag kunde åka hem helskinnad med livet i behåll :P Hade kännts värdelöst att vinna annars.

Väl hemma tog jag en dusch, åkte och handlade oboy och andra viktiga saker, gjorde fruktsallad och läste dom där jävla sidorna om upplysningen och romantiken. Nu funderar jag på att sova, saknar baby som fan också. Världens finaste kan jag lova.

And there is something that I feel I need to say.
Perssons pack är musik.


Kommentarer
petra

Sällsakapsspel kan vara det bästa som finns!

2009-01-25 @ 21:31:52
URL: http://petrahh.blogg.se/
Anonym

Grymmare än tv/dataspel, lätt :D

2009-01-25 @ 21:57:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0