That's exactly what I need right now


Nu har skolan kört igång på riktigt, det känns. Idag slutade vi inte för ens klockan 17:30, fast visserligen fick vi se en bra film och beställa en varsin pizza. Det var äckligt... Ja verkligen inte gott alls. Kan det hända att man tröttnar på att äta något man kanske ätit lite för mycket av i sina dagar? Hoppas. Tänk vad jävla bra det vore alltså!

Däremot allt på bilden, det skulle ju inte sitta helt fel nu precis. Jag måste be mamma köpa hem alla möjliga frukter och bär. Det är ju så jävla gott... och nyttigt... och dessutom får man en massa energi. Och det är precis vad jag behöver just nu.

Hur gick det med pluggningen Sara? Tyckte fan att jag satt uppe i köket nyss och skrev lite engelska, och nu sitter jag här helt plötsligt. Så himla typiskt mig så det är inte klokt.

Och du är världens finaste!


Kommentarer
Petra

Det är så jävla mycket att göra så jag inte ens vet vart jag ska börja! Skulle vi inte läsa på till religionen imorn med? jag vet inte ens om det är kristendom, islam, hinduism eller budism.

Ge mig Bulgarien och studenten!!!1

2009-01-12 @ 20:31:56
URL: http://petrahh.blogg.se/
Sarra

Haha det har du rätt i, men chilla lite, du ligger skapligt i lä med alla arbeten mot för de flesta i klassen! :D Naej, jag tänker då inte läsa nånting tills imorgon för jag fattar heller ingenting! Ja gärna NU NU NU NU!

2009-01-13 @ 20:11:17
URL: http://sarasaharan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0