I'm standing in the light of your halo


What a day! Det känns fan nästan naturligt att dra till med några engelska ord såhär efter att jag pinat mig igenom nationella writing, engelska b. Jag må vara sämst i världen, men fan vad jag tyckte att det var svårt. Det förvånar mig inte om jag förtjänar ett IG efter vad jag knåpade ihop, men jag hoppas såklart på godkänt. Då blir jak klad.

Dagen var drygare än drygast, dom smarta i klassen som valde fritidsinriktningen slutade 10:00 medan vi andra kämpade vidare. Dock fick jag ju jävligt mycket gjort, speciellt på bildlektionen där jag blev klar med akvarellbilden och påbörjade det vit/svarta porträttet. Bara jag fixar det så har jag ett godkänt i kursen, that's all i need.
Observera min övertygande engelska som dyker upp lite då och då och här och där ;)

Sen degade jag mig igenom sista lektionen och mötte upp Carolin efteråt. Vi tog en sväng på stan och käkade pizza, aj aj aj. Sen drog vi en sväng till manuffen och kollade lite klänningsmönster. Äntligen tror jag att jag börjar få en okej bild uppe i huvudet. Men hur det blir irl återstår att se. Men nu ska jag stänga av alla tankar och koppla på lite chillmode, och snart kommer my love. Och det bästa av allt: vi är ju lediga imorgon!


Kommentarer
petra

Om jag får godkänt på engelskaprovet bli det FEEEST!

2009-01-27 @ 22:21:03
URL: http://petrahh.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0