Som att låta drömmarna ta fart

Gårdagen bjöd på en oväntad festhybbe. Efter att ha varit i stan med Marlene, Emilia och Hansen var det bara att stressa järnet. Matkällaren länsades på det lilla utbud av alkohol som fanns, och alla kläder slängdes på golvet. Herregud vad jag och Marlene stressade medan Hansen bara tog det coollugnt. Ibland önskar jag att jag var en pojke.

Men vi hann in till stan i tid, Hansen skjutsade oss till Trepp medan han själv skulle bowla lite. Jag hade det mycket trevligt med Marlene och Anna. Och vi hade rätt heta samtalsämnen ett tag, haha. Senare kom Hansen tillbaka för att också festa. Var najz!
 
Jag var verkligen taggad att gå ut, men efter en sväng hos Thony och påväg ner mot stadt fick jag sjukt ont i magen och kunde knappt gå. Hansen föreslog att vi skulle åka hem, och som på beställning var skjutsen där dirr. Det hade säkert vare kul ute, men det var mysigt att krypa ner med baby och må lite bättre med. Han är så himla bra :)

Och idag har det varit en grymt degig dag med pizza med en ganska så sliten Marlene.

Nu ska jag vara lite duktig och ta tag i lite tvätt, plugg och städning hade jag tänkt. Alltid lika roligt en söndagseftermiddag, men måste man så måste man. Även att jag inte känner mig direkt pepp på skolan... Det får bli en tidig kväll om jag ska orka.

<3


Kommentarer
marlene

mh, fyfan du skojar inte. men tack för pizzan, so long ;)

2009-01-18 @ 17:13:26
URL: http://maarlenepersson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0