You don't know what you mean to me


Denna torsdag har varit en bra dag, en väldans bra dag. Åkte tidigare till skolan och gjorde _klart_ några uppgifter som tyngde mig. Sen gjorde vi ett studiebesök på ett korttidshem (för handikappade) och efter det tillbaka till skolan för att jobba till 12:00.

Tog en promenad med lite musik när jag kom hem, fan vilken najz väder! Jag tog även med mig 50 :- för jag tänkte gå och sola lite solarium, men istället skänkte jag den femtiolappen till rödakorset. Ibland vet jag inte om jag känner mig själv riktigt, men det var ju iallfall sjysst gjort... Erkänn! Haha, nästa gång kanske det blir 100 :- vem vet?

Och när jag tänker efter är det bara onödigt att sola solarium. En fejkad röd bränna som gör att huden blir ful om några år, och dessutom är det farligt med all strålning. Nää ni, det enda rätta var fan att ge min sista sedel till behövande barn! Dom behöver den mer.

Nyss var min mormor, moster och kusin här och fikade. Trevligt var det, och nu sitter jag här bara. Ska äta lite mat, duscha och chilla lite sen bara. Någon var ju duktig och gjorde alla läxor imorse, lalalala det lönar sig. Sen kommer my love och sover här :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0