så var det söndag igen då...

Gårdagen var trevlig och mysig! Efter hockeyn stannade Frida och Mattias kvar här. Vi spelade spel, skrattade, tittade på tv, dom gjorde kvällsmat, jag tog en lång skön dusch och sedan spelade vi lite mer spel. Kul! Dessutom lärde Frida mig massor av nya trix på The Sims. Så gissa om det hann bli natt innan jag kröp till kojs?! Hihi.

Imorse sov vi ut igen, sedan blev det frukost framför skidorna på teven. Äkskar såna mornar!

Sedan gick jag och herrn till Carro och Hannes. Drack toblerone-cappuccino och tittade på skidor även där. Trevligt! Var meningen att jag och Carro skulle anmäla oss till en utbildning, men den hade inte öppnat än.

Resten av den här dagen har varit sååå himla slapp. Massor av skidåkning på teven, spelat the sims och inte gjort någon nytta alls.... Skönt ibland.

Snart ska vi åka och hämta upp min bror, sen åker vi och hämtar Elias för att sedan åka till mormor och fira henne! 65-åringen bjuder på mat och hemmagjorda semlor - mmm. Hoppas på en trevlig kväll. Men kan det bli annat när man får umgås med släkten, äta godaste semlorna och pussa på Elias igen?! Knappast :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0