14 feb, alla hjärtans dag...

Ja, idag har vi ju alla hjärtans dag här! Ingen speciell dag i mitt tycke, mest köphysteri och jippo, men eftersom jag älskar att överraska och göra andra glada så tycker jag att det är lite roligt ändå. Dock inte överdrivet. Två "hjärtbakelser" till mamma och pappa. En hjärtcupcake, ett litet paket och en "kärleksfull" kupong (hahaha) till sambon. Och en stor puss till alla mina fina människor som finns runt omkring mig <3

Idag var det lugnt på jobbet. Rätt många som var in och köpte kärleksbakelser, men inte så många fikagäster. Skönt att sluta kl. 13:00 ändå.

Åkte direkt till Norrvägen och tränade. Med endast frukost i magen orkade jag bara 8 kilometer... Men det är bättre än inget alls! Duschade, ställde fram bakelser på bordet och skrev en lapp som mamma och pappa får se när dom kommer hem. Sen åkte jag hemåt.

Snart kommer Mattias med hämtmat, goda sallader! Sen ska han iväg och fiska. Själv ska jag dammsuga. Ni hör väl vilken fantastiskt romantisk dag vi ska ha ;-)

Får se hur resten av kvällen blir. Dona och vila omvartannat. Känner mig otroligt trött efter denna arbetsvecka med många tidiga mornar... Välkomnar den långhelgen med öppna armar!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0