en väldigt bra eftermiddag...

En bra eftermiddag har vi haft. När grabbarna kom hem åt vi mat. Elias åt en "riktig" portion mat för första gången på länge. Han är inte precis matglad... Antar att han är inne i en sådan period nu. Han äter inte så mycket på dagis heller säger dom. Så det var roligt att han åt bra idag!

Jag smakade och någon tugga av lasagnen, åh så gott... Blir mer och mer sugen på att börja äta som vanligt igen. Men då skulle nog allt kännas som ett misslyckande? Jag antar att jag håller på att tappa motivationen... Vågen står stilla på samma siffra och jag tycker att ingenting händer. Ska försöka göra upp en vettig "matplan". Tänker nog lämna dieten lite, och köra mer eget. Äta lite striktare på vardagar, sedan på helgen får jag unna mig vad jag vill. Jag menar... det ska ju vara gött å leva! Får väl jobba mer på det psykiska också, att lära mig att vara nöjd med den jag faktiskt är. Vi får se hur det går!

Efter maten hoppade pojkarna ner i badet. Badkritorna är en favorit hos Elias! Medan dom busade i badet så diskade jag undan i köket.

När jag diskat klart tog jag upp Elias ur badet. Vi smörjde in oss, klippte naglarna och sedan fick han välja sovtröja. Därefter fick han kvällsfika framför Bolibompa; fruktsallad och nyponsoppa.

Killarna fortsatte att myspysa i soffan medan jag packade träningsväskan och åkte till Norrvägen.

Körde 1 mil och sedan lite "styrka" innan jag duschade och hann prata lite med mamma i soffan. Kände mig nöjd och härlig i kroppen när jag åkte därifrån!

Nu är det fotboll som gäller här hemma! Jag ska koka mig en kopp té och äta lite yoghurt. Men kvällen blir inte allt för sen... Imorgon ringer klockan 04:30 igen, dags att göra ett nytt försök att jobba förmiddag! Nu jäklar ska inget stoppa mig.

Visar en bild på mattan som vi har i vardagsrummet nu. Gillar verkligen färgerna i den :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0