älskar att vara på rätt väg...

Ja, jag är faktiskt på rätt väg nu. Jag mår så himla bra av att äta nyttigt och röra på mig! Det är inte klokt hur jag har misshandlat min kropp innan... För ja, det känns som att jag verkligen misshandlade mig själv ett tag.

Jag proppade min kropp full med onyttigheter, jag var "för trött" för att träna, jag hade ständigt ont i axlarna, huvudvärk, mina fötter värkte varje morgon och jag hade en hemsk syn på mig själv. Dessutom satt jag hela tiden inne med vetskapen om VARFÖR jag mådde så dåligt. Men jag gjorde ingenting åt det. Bara det är ju psykisk misshandel...

Men nu är jag som sagt på rätt väg. Jag VET vad jag mår bra av, och jag LEVER efter det konceptet.

Visst är det "peppande nog" att må bra, men det som peppar en lite extra ändå är ju när det syns resultat. Jag har minskat i jeansstorlek, kläder som satt tight förut sitter lite lösare, vågen visar minus och idag gjorde jag ännu en upptäck som nästan fick mig till glädjetårar...

...Mina armar!!! Jag har alltid haft komplex för mina överarmar. Har så länge jag kan minnas tyckt att det varit enormt stora. Har knäppt lite kort med iphonen för kuls skull den senaste tiden, och gjorde en liten jämförelse nu ikväll. Och faktiskt så syns det lite resultat. För första gången i mitt liv upplever jag att mina armar blir smalare! Även fast jag känner mig starkare i dem på samma gång. Ytligt och fjantigt kan tyckas, men det betyder såå himla mycket för mig!

Bilden högst upp är en månad gammal, och bilden längst ner är från ikväll. Blir så lycklig av att se att det lönar sig... Nu är det bara att fortsätta kämpa med träning och nyttig mat :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0