rensat ut och handlat nytt...

Skön förmiddag! Mattias är hemma han med, han var krasslig imorse. Kan vi inte bara säga tack och adjö till denna sjukdoms-månad snart?!

Vi klev upp, åt frukost, kokade kaffe och sedan satte jag igång med ett av dagens projekt. Operation rensa-ut-och-städa-kylskåpet.

Blää vad längesedan jag gjorde det... Gamla burkar med typ chilisåser osv. från 2012 och 2011. Herregud. Dessutom var det extremt kletigt och klibbigt och bara sååå äckligt i hela kylen.

Men nu är det urrensat, organiserat och kliniskt rent. Skön känsla!

Sedan åkte vi till maxi och storhandlade. Självklart blev vi kontrollerade, men vi hade tack och lov scannat in allt. Phew!

Det kändes superhärligt att komma hem och fylla upp det nystädade kylskåpet. Operation slutförd ;-)

Åt lunch och sedan gick jag och Carro på Röda Korset. Fyndade en pall som jag är i valet och kvalet om jag ska måla vit eller inte... Men det var ett bra köp, den kan fungera som extra sittplats vid köksbordet om det behövs, eller bara som ett "sidebord" någonstans.

Vi tog en promenad sen på 4 km ungefär. Fast den sista kilometern joggade vi. Det får bli dagens träning. Hade tänkt köra på crossen i periodpausen i hockey ikväll, men jag tror vi ska titta här hemma istället. Fast 4 km promenad/jogg är bättre än ingenting!

Nu ska jag dona lite här hemma. Ta hand om ren tvätt, börja med maten och lite annat pyssel. Sambon har fastat framför tv-spelat så det är lugnt och stillsamt här ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0