härliga fredag är här...

Fredagen är här - med lovely väder! Tråkigt nog har jag sovit väldigt taskigt inatt, så jag var helt enkelt tvungen att sova länge imorse... Jag har legat på soffan och bara vridit på mig halva natten. Inte alls roligt.

Klev upp 09:45, var på väg att tänka "fan, nu är dagen förstörd", men jag lyckades skjuta undan dom ångest-tankarna. Det är ju Fredag! Pepp pepp.

Åt frukost och diskade undan gårdagens middag (ooops...). Nu ska jag strax göra mig ordning och sedan städa badrummet.

Klockan 13:00 ska jag vara inne i stan och ha ett möte med min coach Anna. Det ser jag fram emot.

Efter mötet ska jag handla ingredienser på Maxi, jag ska nämligen hem och baka sen. Har ni hört??! Sara ska baka. Det som ligger extremt långt ner på min lista över saker jag gillar, haha. Spännande...

Men vi får främmande ikväll. Vi ska beställa mat från Route 84 och sedan äta här hemma med Micke och Åsa. Så det vore ju artigt att bjuda på efterrätt, hehe. Tur att dom vet att bakning inte är mitt vassaste kort... Men det är väl tanken som räknas!

Det blir nog en härlig dag/kväll, trots att jag inte kommer hinna med något träningspass. Men vadfan, det är ju Fredag! Dessutom visar vågen en ny härlig siffra idag. Jösses! Tänk om det kunde synas lika mycket skillnad på kroppen som på vågen?! Enligt den nya vågen jag köpte, vägde jag 70.1 kg när jag startade. Nu (BARA 3 VECKOR EFTER) står den på 65.8 kg. Vet inte om jag gått ner så många kilo på så kort tid förut?

Med siffran på vågen känner jag mig nöjd faktiskt. Jag är ju ändå ca 172-3 cm lång... Det är värre med själva kroppen. Har så svårt att känna mig nöjd med utseendet... Hoppas det kommer. Det är väl något psykiskt jag måste ta tag i kanske. Nåväl, jag gör framsteg iallafall :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0