veckan lider mot sitt slut...

Ja, nu är det snart slut på denna händelserika vecka. Både bra och dåliga saker har hänt...

I eftermiddags åkte Elias hem till Anders. Han längtade efter lillasyster som han förhoppningsvis ska få träffa imorgon för första gången! Han har ett litet paket med sig till henne och har visat oss hur han ska "klappa" henne på huvudet. Sötnos!

När dom hade åkt, så tog vi bilen till Norrvägen. Där kollades det på hockey, Sverige-Finland. Fast jag lyssnade på podcast och körde en mil på crosstrainern istället. Därefter blev det en skön dusch med hårtvättning.

Kändes skönt att träna efter denna onyttiga helg. Fy vad jag har ätit. Den ena godsaken efter den andra! Men det är bara att vänja sig. På helgerna SKA man unna sig lite extra! Får ladda om nu och köra en nyttig vecka.

På vägen hem svängde vi in hos Mattias och Frida. Fikade och skrattade åt roliga filmer! Sedan fastnade killarna framför tv-spelet. Jag kom precis hem, men Mattias är kvar. Han får gå i snöovädret, hehehe.

Imorgon drar en ny vecka igång. Jag inleder på två arbetsdagar, båda dagarna 05:00-13:00. Bra det, så man kickas igång ordentligt. Dags att sova snart med andra ord.

Lånade hem en matta av mamma. Provar mig fram extremt mycket nu. Vi får se vart det leder. Det slutar väl med att allt blir svart och vitt igen här hemma ;-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0