härlig förmiddag i hudik...

Ny vecka och nya tag! Efter lite morgonmys här hemma fick jag äntligen tummen ur och ringde Hudiksvalls bostäder. Vårt fläktskydd ovanför spisen har varit trasigt hur länge som helst. Dessutom så slutade en av spisplattorna att fungera igår, och en lampa i ugnen gick. Ringde och rabblade upp felen, husvärden kom under dagen och fixade det. En ny spishäll beställde han också!

I och med att husvärden skulle komma så gjorde jag ett litet städryck i köket. Man vill ju att det ska vara någorlunda fräscht... Gjorde rent ugnen, torkade av köksskåpen, skurade spisen, gjorde rent diskhon och putsade kaklet m.m. Bra att jag var "tvungen" att göra det, annars är det sånt jag gärna skjuter upp ;-)

Sedan har jag haft en underbar förmiddag inne i stan med mormor. Först åkte vi till Dollar och shoppade loss. Rengöringsmedel, wc-rent, våtservetter och en massa annat att fylla skåpen med. Blev en sväng nere på stan också, köpte bland annat hårfärg.

Sedan åkte vi till mormor och drack kaffe. Ladda energi inför en långpromenad. Vi snörade på oss skorna och tog en härlig runda. En hel mil med bungy-stavarna! Riktigt skönt...

På vägen hem gick vi in på en loppis också. Fyndade bland annat oanvända galonvantar till Elias för 5 kronor! Har tänkt köpa såna till vårens blaskväder, så det var ju kanon! Även en fin pläd till kökssoffan och en tröja till lilleman.

När jag kom hem till lägenheten igen började jag med maten. Spagetti och köttfärssås blev det. Jag skippar ju kolhydraterna så gott jag kan under veckorna, så jag nöjde mig med köttfärssås och grönsaker.

Nu har jag precis diskat undan och tagit reda på ren tvätt. Vilar lite i soffan nu...

Mattias åkte nyss på innebandy, och jag ska väl inte vara sämre. Jag tänkte åka upp till Norrvägen och träna. Även fast jag redan har motionerat en mil idag. Men jag känner mig träningssugen, så varför inte liksom? Kanske inte kör en hel mil på crossen, men 7-8 km kanske. Vi får se vad benen orkar med.

Sedan ska jag åka hem och mysa. Färga håret, tvätta en maskin och bara ta det lugnt :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0