lite bättre blev det kanske...

En hel dag i soffan, det var väl inte riktigt så jag hade planerat denna Tisdag imorse när jag var påväg till jobbet. Men det är som det är med det nu... Jag är på bättringsvägen iallafall. Inte ett enda toalettbesök på sena eftermiddagen! Men en jävulskt tråkig dag har jag haft.

Tillvaron lystes upp när grabbarna kom hem från jobb/dagis. Älsklingar! Dock kom dom hem till ett o-dukat bord, utan någon mat på spisen. Det har nog inte hänt förut, men nångång måste ju bli den första? Fast jag tror att grabbarna tyckte det var ganska kul att få dona helt själva i köket. Elias stod på en stol och diskade medan Mattias gjorde pannkakssmet och kastade upp pannkakor från stekpannan. Elias blev imponerad, hihi. Själv satt jag i kökssoffan och bara kikade, mysigt ja!

Resten av eftermiddagen innehöll lugna lekar för mig och Elias medan Mattias var och handlade. Pussel, bygga torn och busa/mysa i sängen. Försökte lära Elias att göra kullerbyttor, ojoj som han skrattade!

Nattningen gick väldigt smidigt till. Först skulle vi smyga med hostmedicinen för pappa, vet inte varför?! Haha. "Schyy schyy" sa han och tittade så att pappa inte såg. Han skyndade sig att ta den sen var han så nöjd, jag med för den delen! Sedan kröp han ner i sin säng, han la märke till att han hade fått ett nytt lakan och det vart han överlycklig för! Gohjärta... Sen satte jag på cd-spelaren och han somnade väldigt fort till barnlåtarna som spelades. Skönt! Nästa steg blir att köpa en cd-skiva med godnattsagor som han såsmåning om kan somna själv till. För nu vill han gärna att man sitter med honom tills han sover och ibland är han himla bökig! Men ikväll var han himla duktig.

Medan ja la Elias så diskade Mattias undan i köket. Så nu råder lugnt kvällsmys med tända ljus för oss vuxna.

Jag kanske ska vika lite tvätt om jag orkar... Men det får vi allt se. Man mår ju som man mår efter en hel dag i soffan, utan att ha fått behålla någon näring. Vi hoppas på en bra natt och att jag är frisk imorgon :-)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0