1 mil och 8,3 kilometer idag...

Oj vad seg i benen jag var efter dagens bungy-promenad. Men jag hade intalat mig själv att åtminstone orka 7 kilometer på crosstrainern. Jag lyckades puscha mig själv till 8,3 kilometer, sen vek sig nästan benen. Haha... Men jag är nöjd med sammanlagt 1,8 mils motion idag!

Duschade och åkte hem lagom till klockan var 19:00. Slängde in en maskin tvätt och kletade in färg i håret.

Sedan har jag tittat på Familjen Annorlunda, sköljt ur färgen i pausen, tittat igen, fönat håret i pausen, tittat igen och sedan hängt tvätt. Vips så var programmet slut och det är snart sena kvällen...

Myser i soffan nu, har ätit lite yoghurt och funderar på att koka en kopp grönt té. Är det nångång jag drabbas av sötsug så är det på kvällen. Då brukar det hjälpa med en kopp té och en skiva FinnCrisp med något gott pålägg!

Imorgon väntar ännu en ledig dag. Lite städning, lite handling, lite träning och lite annat. Ja, det visar sig helt enkelt :-)

Jag är även på jakt efter kaffeburkar! Fina men inte allt för dyra... Tips någon? Köpte dessa två i panik idag på Dollar. Fula men behövliga! Trött på att ha kaffet i förpackningen bara. Hoppas springa på ett par fina burkar nån dag!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0